Laptoptassen

Een laptoptas biedt de beste bescherming voor je laptop. Laptoptassen zijn leverbaar in vele kleuren en van verschillende materialen. Leder, kunststof of stof, voor iedereen is een passend model verkrijgbaar.

Welke laptoptas moet ik hebben?

Wanneer je op zoek gaat naar een laptoptas dien je goed na te denken over een aantal aspecten. Belangrijkste zijn het gebruiksdoel (bescherming, of uitsluitend draagbaarheid), materiaal en uiteraard het formaat. Niet iedere tas is namelijk direct bruikbaar voor alle laptops. Let daarom vooral goed op het formaat van de tas.
Heb je een passende gevonden? Je besteld hem gemakkelijk en snel online!


Materiaal laptoptas

Laptoptassen zijn beschikbaar in verschillende materialen met ieder hun eigen voordelen. Tassen gemaakt van textiel zijn bijvoorbeeld robuuster dan lederen laptoptassen, die vaak juist weer een wat luxer uiterlijk hebben. Neem dit dus goed mee in je overweging en bedenk het gebruiksdoeleind vooraf goed. Prive kan een stoffen tas prima, maar zakelijk kan een lederen exemplaar net dat beetje extra zijn.


Let op het formaat

Een goed draadbare laptoptas is uiteraard wel zo prettig, toch moet je goed opletten dat je niet voor een te compact exemplaar gaat. Vaak heb je nog wel wat accessoires mee, denk bijvoorbeeld aan een muis, papieren of een oplaadsnoer indien de accu het niet de hele dag uithoudt. Houd hiermee rekening bij het kopen van een tas, beter ruimte over dan ruimte tekort!

11 inch 13 inch 15 inch 17 inch Alle laptoptassen


Populaire laptoptassen