Laptop sleeves

Laptopsleeves of laptophoezen bieden een goede bescherming zonder je laptop onnodig groot te maken. Sleeves passen namelijk strak om de laptop heen; dit zorgt direct ook voor de goede bescherming. Ze zijn flexibel, handig en stijlvol.

Welke sleeve moet ik hebben?

Sleeves bestaan in verschillende soorten en maten. De laatste is het uitgangspunt bij het selecteren van het juiste product: de maat. Het is van groot belang dat de sleeve goed past bij het formaat van de laptop of tablet. Kies daarom voor een variant die specifiek voor het beeldformaat van je apparaat geschikt is. Een 15,4 inch laptop kun je het best onderbrengen in een laptophoes die bedoeld is voor dit maat beeldscherm. Bij goede sluiting om het apparaat is de beste bescherming gegarandeerd.

11 inch 13 inch 15 inch 17 inch Alle laptopsleeves


Materiaal sleeves

Sleeves worden van verschillende materialen gemaakt. Het meestgebruikte materiaal is neopreen, de stof waarvan ook wetsuits gemaakt worden. Deze stof is vaak een aantal millimeter dik en biedt een goede bescherming door de dempende kenmerken. Zoek je een stijlvolle oplossing voor het beschermen van je laptop of tablet? Kies dan voor een lederen sleeve, gemaakt van echt of kunstmatig leer.


Kleurrijke laptophoezen

Je laptop of tablet bescherm je natuurlijk graag in je eigen stijl. Gelukkig zijn sleeves tegenwoordig niet altijd meer saai zwart of grijs, maar kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren: rood, blauw en zelfs geel of paars. Vind je een effen kleur te saai? Kies dan voor een hoes die uit meerdere kleuren bestaat. Wel zo leuk!


Populaire laptopsleeves