Laptoprugzak

Een laptoprugzak geeft je alle bewegingsvrijheid: je hebt altijd je handen vrij en toch een goed beschermde computer. Laptoprugzakken hebben vaak een speciaal vak waarin je laptop extra goed beschermd is. Dit vak is omgeven door zacht foam dat goede bescherming biedt tegen stoten, vallen en stof.

Welke laptoprugtas moet ik hebben?

Bij het kopen van je rugzak is het van belang goed te bedenken waarvoor je hem gaat gebruiken. Is de tas uitsluitend bedoeld om de laptop en eventueel wat papieren, snoeren en andere kleine accessoires te vervoeren? Dan zijn vrijwel alle laptoptassen geschikt. Ga je echter backpacken? Dan is het verstandig een wat stevigere en grotere rugzak te kopen.
Tegenwoordig zijn laptoptassen is vele soorten, maten en kleuren leverbaar. Let wel goed op of je laptop past: niet alle rugzakken zijn geschikt voor laptops van 17 inch of groter.


Welke maat laptop heb je?

Niet iedere rugtas is geschikt voor iedere laptop. Het is voornamelijk belangrijk te letten op de maat van de laptop in inches. Selecteer hieronder jouw laptopmaat en zie direct welke laptoptassen geschikt zijn voor jouw computer!

14 inch 15 inch 17 inch Overige maten


Goede bescherming

Laptoprugzakken leveren goede bescherming voor je laptop. Doordat de tas op je rug gedragen wordt, dicht tegen het lichaam aan, is deze goed beschermd tegen stoten. Het speciale vak dat deze tassen biedt voor notebooks of laptops is daarnaast omgeven door schuim wat voor een nog betere bescherming zorgt.


Kleurrijke designs

Blauw, oranje, geel, paars; rugzakken voor laptops zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en designs. Van ruitjes tot complete afbeeldingen of foto’s, ze worden allemaal verwerkt in de designs. Retro-rugzakken zijn op het moment erg populair.


Populaire laptoprugzakken